I n het leven kom je soms voor dingen te staan waar we geen raad mee weten. Wat niet even snel opgelost is.
Allemaal maken we zaken mee waarbij we geconfronteerd worden met het feit dat het leven niet zo maakbaar is als ons ooit geleerd is.

Herkenbaar?

Voor mij wel. En eerlijk gezegd wist ik vaak niet wat ik hiermee aan moest. Ik heb een heel pad afgelegd om erachter te komen dat een deel in mij wel altijd raad weet. Ik noem haar Drs.AMI. Zij geeft adviezen bij vraagstukken, motiveert om door te pakken en inspireert voor een leuker leven. Levenskunst is haar specialiteit.

Haar naam spreek je uit als Dokter Anders Ami (een vriend, in de franse taal). Voor mij is zij een vriend en zij wil dat voor jou ook zijn. Stel gerust je vraag.

D rs.AMI is er voor jou!
Als jij gelooft dat het anders kan. Als jij bereid bent om steeds meer te leven vanuit de zachte waarden. Wilt kiezen voor geluk, liefde en bewustzijn. Uit reactie en de systemen van angst en wantrouwen.
Wanneer jij open staat voor meer bewustzijn en lichter leven, is zij er voor al jouw persoonlijke vragen, jouw levensvragen en maatschappelijke vraagstukken. Prive of in je werk. Het kan wel!

Z ij steunt jou. Zij ziet mogelijkheden, waar anderen misschien beren zien. Zij weet en geeft ruimte waar jij misschien het gevoel hebt muurvast te zitten. Zij inspireert om veerkrachtig te zijn en weer terug te keren naar het volgen van je innerlijk kompas. Terug naar kwaliteit van leven en welzijn. Leiderschap met een open hart.
takken van een boom