Podcast

Wij houden van het leven! In De Levenskunst Podcast luister je naar echte gesprekken, prachtige (levensverhalen en interessante gastsprekers.

Anne van de Klundert spreekt over de kunst van haar leven. Ogenschijnlijk opgesloten in haar lichaam en niet passend in systemen, houdt ze van het leven.
De Levenskunst Podcast gaat over de kunst van leven en leiderschap, in de Nieuwe Democratie die Anne van de Klundert voor ogen heeft. Luister je mee?
Stel gerust een vraag via www.annevandeklundert.nl/contact
ter input voor een nieuwe aflevering.

Politiek

T ien jaar geleden start mijn politieke carrière met “Hoge Hakken in de Politiek”. Een campagne voor meer vrouwen in de politiek. Dat lukt!
2014: ik zit op het pluche met twaalf andere vrouwen in de Gemeenteraad van Tilburg.
Ik neem een blindengeleidehond mee. Hoge Hakken worden orthopedische schoenen. Mijn pluche zetel wordt een elektrische rolstoel.
Mijn nieuwe levenservaringen blijken vloeibaar goud voor mijn werk als politicus.
Het wordt herkent.
Jonge rollers verschijnen op de kandidatenlijsten van bijna alle politieke partijen. Het maakt mij blij en trots om kandidaat raadslid te zijn. Ik hoop dat de politiek opener en inclusiever wordt. Zodat de beweging die bij mij van start ging, blijft stromen.

Van raad naar daad. Ook achter de schermen is Anne actief zowel landelijke als lokaal. Lees hierover meer op de website Werkgroep Planteam openbare ruimte Tilburg.